Miten mukaan toimintaan?

Toimintamme keskittyy tällä hetkellä Uudellemaalle, Kymenlaaksoon ja Lappeenrannan ympäristöön. Näillä alueilla järjestetään silloin tällöin alkeiskursseja. Jos olet kiinnostunut alkeiskurssista, laita viestiä koulutusvastaava Elinalle (elina.kestila(at)gmail.com ja kerro viestissäsi hieman itsestäsi ja koirastasi. Koira alaikäraja alkeiskurssille on 6 kuukautta. Kursseillemme haetaan enemmän kuin pystymme ottamaan, joten odotamme hakijoilta motivaatiota ja riittävää aikaa koiran koulutukseen.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka vaan. Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2017 on 25 euroa. Jäsenmaksun maksamalla autat yhdistystämme kehittämään toimintaa ja auttamaan yhä useamman karkurin kotiin. Täytä jäsenlomakkeemme, niin olemme yhteydessä!

Seuraa myös meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!