Miten mukaan toimintaan?

Toimintamme keskittyy tällä hetkellä Uudellemaalle ja Kymenlaaksoon. Näillä alueilla järjestetään silloin tällöin alkeiskursseja. Jos olet kiinnostunut alkeiskurssista, laita viestiä koulutusvastaava Tiinalle (helkynlakka(at)gmail.com ja kerro viestissäsi hieman itsestäsi ja koirastasi. Koira alaikäraja alkeiskurssille on 6 kuukautta. Kursseillemme haetaan enemmän kuin pystymme ottamaan, joten odotamme hakijoilta motivaatiota ja riittävää aikaa koiran koulutukseen.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka vaan. Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2019 on 20 euroa. Kannatusjäsenmaksun maksamalla autat yhdistystämme kehittämään toimintaa ja auttamaan yhä useamman karkurin kotiin. Täytä jäsenlomakkeemme, niin olemme yhteydessä!

Seuraa myös meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!