Tiedotteet

Alkeiskurssit Vantaalla ja Kotkan seudulla

Vantaa

Vainu Eläinetsijäkoirat järjestää alkeiskurssin Vantaalla! Mukaan valitaan kuusi koirakkoa. Odotamme hakijoilta aitoa innostusta koiran kouluttamiseen eläinetsijäkoiraksi. Koiran rodulla tai iällä ei ole merkitystä, mutta koiran on oltava perusterve, jotta se pystyy suoriutumaan etsintätehtävistä. Myös ohjaajalla on oltava valmiuksia pitkäjänteiseen ja säännölliseen kouluttautumiseen sekä mahdollisuus auton käyttöön. Koiran alaikäraja kurssille on kuusi kuukautta.

 

Alkeiskurssin päivät:

ti 5.9. klo 18
su 10.9. klo 16
ke 13.9. klo 18
ti 19.9. klo 18
su 24.9. klo 16
to 28.9. klo 18
ma 2.10. klo 18

 

Lisäksi kurssiin kuuluu kolme tutustumiskertaa yhdistyksen treeneissä (ilman omaa koiraa), alkeiskurssiluento ja loppukoe. Kurssipäivissä voidaan rajoitetusti joustaa.

 

Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja koirastasi, miksi olet kiinnostunut eläinetsijäkoiran kouluttamisesta, minkälainen aiempi koulutustausta sinulla ja koirallasi on ja minkä verran sinulla on aikaa käytettävissä tähän harrastukseen. Hakemukset lähetetään 20.8. mennessä osoitteeseen laura.k.uotila(at)gmail.com. Yleiset kysymykset kurssin sisällöstä ja eläinetsijäkoiratoiminnasta: elina.kestila(at)gmail.com. Kurssimaksu on 80 euroa.

 

 

Kotka

Vainu Eläinetsijäkoirat järjestää alkeiskurssin Kotka-Pyhtää alueella! Mukaan valitaan kuusi koirakkoa. Odotamme hakijoilta aitoa innostusta koiran kouluttamiseen eläinetsijäkoiraksi. Koiran rodulla tai iällä ei ole merkitystä, mutta koiran on oltava perusterve, jotta se pystyy suoriutumaan etsintätehtävistä. Myös ohjaajalla on oltava valmiuksia pitkäjänteiseen ja säännölliseen kouluttautumiseen. Koiran alaikäraja kurssille on kuusi kuukautta.

 

Alkeiskurssin päivät:

4.9. klo 17-20

9.9. klo 17-20

16.9. klo 11-14

19.9. klo 17-20

28.9. klo 17-20

3.10. klo 17-20

14.10. klo 11 – loppukokeet

 

Lisäksi kurssiin kuuluu kolme tutustumiskertaa yhdistyksen treeneissä (ilman omaa koiraa) sekä alkeiskurssiluento.

 

Kurssipäivissä ja kellonajoissa pyritään joustamaan tarvittaessa.

 

Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja koirastasi, miksi olet kiinnostunut eläinetsijäkoiran kouluttamisesta, minkälainen aiempi koulutustausta sinulla ja koirallasi on ja minkä verran sinulla on aikaa käytettävissä tähän harrastukseen. Hakemukset lähetetään 20.8. mennessä osoitteeseen katri.vainio80(at)gmail.com. Yleiset kysymykset kurssin sisällöstä ja eläinetsijäkoiratoiminnasta: elina.kestila(at)gmail.com. Kurssimaksu on 80 euroa.

 

Tervetuloa mukaan kursseille!